Wie zijn wij?

 

Altogee is een dynamische organisatie met verschillende experten met elk hun eigen expertise binnen de sector.Zij maken van deze complementariteit gebruik om hun klanten zoveel mogelijk te kunnen aanbieden.

“We omschrijven onszelf als een kinetische organisatie die altijd in beweging is, een snel reactievermogen bezit en traditionele hië rarchische grenzen negeert. Het feit dat we een jong bedrijf zijn heeft ons tot nog toe niet tegen gehouden om samenw erkingen aan te gaan met grote bedrijven. Ondertussen kregen we hierdoor ook een Microsoft Gold Certificate. Wij zijn zeer doelgericht en gedreven waardoor wij transparantie, het werken op maat en professionaliteit naar de klant toe van elementair belang vinden binnen een samenwerking.”

Wat doen wij?

 

“Wij bieden een enterprise-IT aanpak op maat van kleine en middelgrote ondernemingen”. Altogee werd opgericht vanuit de vaststelling dat vele KMO’s en lokale afdelingen van multinationals in de kou blijven staan wat professionele ICT-dienstverlening betreft:er zijn weinig ICT-dienstverleners die de strategische aanpak van een grote ICT-partner aanbieden en tegelijk de flexibiliteit van een kleine partij.

Altogee heeft als missie om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen met ICT-oplossingen aangepast aan hun specifieke businessbehoeften.

We vertrekken steeds vanuit een business case en zoeken dan de slimste,de meest pragmatische en de meest effectieve oplossing die uw bedrijfdoelstellingen ondersteunt. Bovendien hebt u rechtstreeks contact met de mensen die de projecten uitvoeren. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

Client Journey