News

Gepubliceerd | 11 juli 2019

Dirk Laurijssen

Sterker dan de dood is de herinnering, en die blijft.

Met groot verdriet nemen we afscheid van een vriend en mentor.

Lees meer
Gepubliceerd | 17 april 2019

ALTOGEE EN ARXUS BUNDELEN KRACHTEN

Altogee, de cloud first ICT dienstverlener, treedt toe tot De Cronos Groep en gaat een zeer nauwe samenwerking met Arxus aan.

Altogee biedt een enterprise-ICT aanpak voor bedrijven die op zoek zijn naar een Cloud / Hybride strategie. Dankzij hun “cloud first approach” zorgen ze voor strategische én flexibele oplossingen, op maat van de business behoeften van hun klanten.

Vanaf 1 april heden start dan ook het strategisch partnership met Arxus, de Managed Cloud Service Providor (MSP) binnen De Cronos Groep. Altogee zal als een nieuw Professional Services competence center toetreden binnen de groep met behoudt van identiteit, in lijn met de groepsfilosofie.

“We willen de focus behouden op onze kernwaarden en manier van werken. Om meerdere projecten te kunnen bedienen en een bredere ondersteuning van onze dienstverlening te bekomen, was er de noodzaak naar een schaalvergroting binnen onze organisatie. Niet door zelf een breder portfolio uit te werken maar wel door de juiste partnerships aan te gaan.” Pieter Stevens, Managing Partner Altogee

Zowel Altogee als Arxus zijn ervan overtuigd dat ze met gebundelde krachten, een bredere portfolio en expertise meer kunnen betekenen in een alsmaar veranderende markt. De samenwerking gaat een end-to-end verhaal naar klanten mogelijk maken: projecten en consultancy van Altogee worden aangevuld met de Managed Services van Arxus.

“Samen met Altogee kunnen we onze eigen visie en groei nog meer kracht bijzetten. Net zoals hen zetten we de business van onze klanten steeds voorop in alles wat we doen. We kijken er alvast naar uit om onze expertise te bundelen en onze klanten nog beter te kunnen bedienen.” Erlend Schenkels, Managing Partner Arxus.

Lees meer
Gepubliceerd | 22 maart 2018

Altogee sets up the Awingu platform for Aviapartner

Aviapartner was fully deployed on Citrix, but they found this to be a cost-inefficient solution for Aviapartner. With a help from Altogee, they chose to try Awingu deployed on Microsoft’s Azure platform.

read more on Awingu’s site here

Lees meer
Gepubliceerd | 27 februari 2018

Altogee: trusted advisor voor ambitieuze lokale bedrijven

In deze editie van ‘Manager aan het woord’ geven we het woord aan Dirk Laurijssen. Hij is zaakvoerder bij Altogee.
In de rubriek ‘Manager aan het woord’ geven wij CEO’s en andere leidinggevenden de mogelijkheid om hun visie op de ICT-sector anno 2015-2016 uitvoerig toe te lichten.

Lees meer