Microsoft Surface Pro

Upgrade naar de ultieme laptop

 

COMPROMISLOZE MOBILITEIT

Maak, studeer, werk en speel waar je maar wilt. De Surface Pro is lichter dan ooit en biedt je totale mobiele productiviteit, met een batterijlevensduur voor de hele dag(2) en een zachter, ultradraagbaar design met afgeronde randen

UITZONDERLIJKE KRACHT EN PRESTATIES

Surface Pro levert nog meer snelheid en prestaties dankzij een krachtige Intel Core-processor waarop volledige desktopapps met gemak kunnen worden gebruikt, plus 50% langere batterijduur dan Surface Pro 4 en 2,5 keer meer prestaties dan de Surface Pro 3. Wek je ideeën in briljante kleuren tot leven op het PixelSense-beeldscherm met hoge resolutie dat je met je vinger kunt bedienen..

HET BESTE VAN MICROSOFT BINNEN HANDBEREIK

Surface Pro werkt perfect met de Surface-pen(1) en Office(1), en met de volledige Windows-ervaring, inclusief hulpmiddelen voor het maken van 3D-objecten. Geniet van snel, beveiligd, wachtwoordvrij aanmelden met Windows Hello..

VOEG JE EIGEN STIJL TOE

Personaliseer Surface Pro en laat jezelf zien met creatieve hulpprogramma’s van de volgende generatie met een keur aan rijke kleuren(3), inclusief de nieuwe Surface Arc Mouse(1), Surface Pro SIgnature Type Cover(1) en Surface Pen(1), met realtime schrijven en nieuwe kanteling voor artistieke arcering.co-locatieomgeving.