Stap over op Azure op een gecontroleerde maar autonome manier gebaseerd op Altogee Start2Azure.

Altogee is een Gold partner van het Azure Cloud Platform en Managed Serviceprovider, actief als een vertrouwde adviseur en outsourcingpartner voor klanten die zich willen richten op hun corebusiness. Het maken van servers in Azure is eenvoudig, het bouwen van een kosteneffectieve ondernemingsarchitectuur die profiteert van de steeds toenemende voordelen die de Azure-cloud biedt, vereist echter training en expertise.

Voor deze klanten ontwikkelde Altogee het programma Start2Azure

ARCHITECTUUR

Het vertalen van de gewenste oplossing naar zowel een technische- als service-architectuur is een logische eerste stap. Een volgende stap is het in kaart brengen van de technische architectuur met Azure-componenten en het bouwen van een businesscase.

KWALITEITSCONTROLES EN LIVE GAAN

Laat uw omgeving valideren op basis van de oorspronkelijke architectuur, de gereedheid voor ingebruikname en de servicelevelrisico’s.

CREËREN EN BOUWEN

Bouw uw omgeving op uw eigen tempo ondersteund door Altogee bij technische issues of vragen over het ontwerp.

ARCHITECT AS A SERVICE

Consulteer de architect waaraan uw bedrijf is toegewezen voor toekomstige projecten of wijzigingen in het operationele model.

Start met een plan

 

Het spreekt voor zich dat de transitie van uw operating model op maat van uw bedrijf, uw behoeften en uw ambities moet gebeuren.

Altogee vertrekt steeds vanuit een behoefteanalyse en een business case. Op basis daarvan werken we een toekomstgericht plan uit dat gradueel geïmplementeerd kan worden.