Expert advies

Het opvolgen van technologische evoluties en het inschatten van hun impact op uw businessprocessen, is niet evident. Onze specialisten kunnen u helpen met beslissingen rond uw systeemarchitectuur, change-management en audits vanuit een verrijkende externe kijk en vanuit ervaring in andere sectoren.

De 4 voordelen van het
expertadvies van Altogee

 

FLEXIBILITEIT

De medewerkers van Altogee zijn stuk voor stuk ervaren ICT specialisten. Onze Architect-As-A-Service biedt u de expertise die u nodig hebt, zonder dure interne kennisopbouw.

 

IT EN SECURITY AUDITS

Altogee medewerkers hebben ervaring in de bankwereld, enterprise-dienstverlening en industriƫle multinationals. Dit stelt Altogee in staat om een antwoord te bieden aan oefeningen die opgelegd worden door moederondernemingen of externe partijen, zoals : IT Audits in het kader van Financiƫle Audits, Security Audits, Due Care Audits.

SYSTEEMARCHITECTUUR OP MAAT

Beslissingen rond Security, Privacy, BYOD, Cloud-Technology of Virtualisatie zijn niet los te koppelen van uw business. Altogee helpt bedrijven met het uittekenen van een systeemarchitectuur vanuit een diepe ICT Expertise enerzijds en vanuit een grondige analyse van uw behoeften anderzijds.

CHANGE MANAGEMENT

ICT transitie- en transformatieprojecten draaien niet enkel om technologie. Mensen, processen en governance zijn net zo belangrijk. Altogee heeft de competentie en de nodige ervaring om dergelijke ICT transities in goede banen te leiden.